Friday, October 24, 2008

rusty's emancipation - update

ΕΡΜ!
ναι
είμαι εδώ
δεν μεταλλάχθηκα σε τέρας!
νομίζω πως το μπλόγκ μου παραβάρυνε τώρα τελευταία και έχασε λίγο το νόημα, life experiences culture.

Μόλις διάβασα ότι ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του επόμενου Synch Festival, και πραγματικά ψήνομαι αρκετά να πάω. Όσοι φίλοι πήγαν στο προηγούμενο μου είπαν τα καλύτερα. Το Synch 2009, λοιπόν, θα γίνει 12-14 Ιουνίου στο κλασσικό και αγαπημένο Γκάζι, όσο για τα line-ups, απ'ότι διάβασα, τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό.

Πριν δύο μέρες ήρθε σπίτι μου η Βίκυ και είδαμε μια ταινία που ήταν κατεβασμένη και ξεχασμένη σε ένα άσχετο folder στον iMάκη εδώ και αρκετούς μήνες. Μιλάω για το 'Hedwig and the angry inch.' Την ταινία μου πρότεινε ο Ερμής, και ενώ στα πρώτα λεπτά ομολογώ ότι αμφισβήτησα το γούστο του, η συνέχεια της ταινίας με διέψευσε. Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής είναι ο John Cameron Mitchell, ο οπόιος μου ήταν ήδη γνωστός ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος του αγαπημένου μου 'Shortbus'. Πίσω στην ταινία, η οποία άν και musical (των οποίων δεν είμαι ιδιαίτερος fan), μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση, όπως και στη φίλη Βίκυ. A must see!
Το επόμενο είναι κατά τη γνώμη μου, ένα απο τα καλύτερα στιγμιότυπα της τανίας: The Origin of Love. (spoiler alert!)


Αύριο το προγραμμα μου λέει γαλλικά, γαλλικά και πάλι γαλλικά. Νομίζω στο τέλος θα μετακομίσω στη Γαλλία, να τελειώνω. Πιό φθηνά θα μου έρχεται..
Βαριέμαι να διαβάσω. Βαριέμαι...