Thursday, January 10, 2008

magic number.

Βλέπω τα πάντα πολύ ρομαντικά!

Χαζοτράγουδα, με αφελείς ίσως στίχους, ηλιοβασίλεμα, αυτοκίνητο με μουσικούλα στην παραλία, χαζομηνύματα που ξέρεις απο πριν οτι ειναι υπερβολικα, να ζείς για τον άλλο και να ζει για σένα.
Αλλα ειμαι 20. Και δικαιούμαι να ειμαι μισός παιδί. Αν όχι ολόκληρος. Και δικαιούμαι να πιστεύω στον θεό έρωτα ή σε ενα απλο φλέρτ ματιών στο μετρό! Γιατι αξίζω να το ζήσω, και γιατι θέλω να το ζήσω. anyone?

Αλλαγή θέματος.

Μπορεί να μου πει κάποιος τί έχει γίνει στην ελλάδα με τις μάρκες σκειτοφάση?
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξαφνικά απο παιδάκια της αρμύρας και πιστοί στα εισαγώμενα απο ιταλία ρούχα, φτάσαμε η συντριπτική πλειοψηφεία των νέων 12-18 να το παίζει hardcore sk8erpunks με hoodies και φαρδιά παντελόνια, που αν το 'carhartt' δεν δεσπόζει στον κώλο σου, το παντελόνι δεν "μετράει".
Θυμάμαι εκεί καπου στο 2004, οταν πρωτοπήρα το "Good Times" (περιοδικό για σκειτ που εβγαινε κάθε 3 μήνες) και αναρωτιόμουν τί ήταν τα αυτοκόλλητα που περιέχονταν..και έλεγαν κάτι ακαταλαβίστικα, τύπου "carhartt" και "volcom". Τα αυτοκόλλητα τα κόλλησα, χωρίς καμία πόρρωση με τις μάρκες, παρ'όλο που από τα 14 μου φόραγα φαρδιά κυρίως απο μαγαζιά  της Νέας Ιωνίας με 30€/ παντελόνι και όχι τις εξευτελιστικές τιμές στις οποίες πουλάνε κάποιοι τα baggy μάρκας.


any..
Σε λίγες μέρες ειναι τα γενέθλια του μπαρμπουνίου (κολλητή μ) και δεν ξέρω τι να της παρω! Κάτι που να ταιριάζει στον ατίθασο χαρακτήρα της, κάτι που να έχει σχέση με τον ολυμπιακό, που ειναι η πόρρωση της, ή καμια ταμπακίερα?!
ουφ..
Φέτος ειμαστε συνέχεια μαζί! ειναι πραγματικα τελειο... κάθε σαββατο στην αγια παρασκευη! ή στην μαύρη γάτα! ή στο urban xD
Πραγματικά τα φετινά μου χριστούγεννα ήταν απο τα καλύτερα, μόνο και μόνο επειδή έβγαινα κάθε μέρα........με τους φίλους περνάει απίστευτα η ωρα.

Η αλήθεια ειναι οτι το ξέσκισα καπως...δεν εχω διαβάσει τιποτα για την εξεταστικη. Και σε εναν μήνα, κοντοφτάνει! Αντικειμενικά, χρωστάω τα κέρατα μου. Και πρεπει να περασω μαθήματα, για να μπορέσω να παω erasmus του χρόνου! 6 months baby xD


Im off, life's a bitch.

love ya all


Blogged with Flock